Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

QUÈ ÉS ASEMIT

ASEMIT és un sindicat tarragoní, que va néixer a finals de l'any 2002, fruit del descontentament dels treballadors per la forma de funcionar d'altres sigles sindicals. La nostra prioritat és la defensa dels drets dels treballadors, sigui qui sigui qui governi i, a diferència d'altres formacions, és l'assemblea d'afiliats qui decideix qui representa els seus interessos i de quina forma.

La nostra garantia d'independència és el nostre autofinançament. No depenem econòmicament de ningú i som transparents en les nostres finances. Som uns gestors eficaços i amb els nostres recursos econòmics podem fer acció sindical i oferir als nostres afiliats els millors serveis al menor cost.

Fem de l'honradesa i de la lleialtat amb els treballadors la nostra bandera, apostant pel companyerisme i no pel clientelisme basat en l'arribisme i el favor.

I el més important: la nostra experiència acumulada i sobretot les nostres ganes de treballar i el nostre ferm compromís per a aconseguir els objectius que ens proposem.

Et convidem a que ens coneguis millor i si les teves aspiracions coincideixen amb els nostres plantejaments, propostes i la nostra manera de fer sindicalisme... t'animem a treballar amb nosaltres.





Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es