Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

Deficiències greus en les comunicacions a la Guàrdia Urbana de Tarragona
5 Juliol 2016

Comunicat de premsa del sindicat ASEMIT

Des del sindicat ASEMIT de l’Ajuntament de Tarragona volem manifestar la nostra sorpresa i decepció per les declaracions als medis de comunicació que fa l’equip de govern sobre temes que afecten a la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El passat dia 22 de juny va sortir a la premsa que el tema de les comunicacions estava resolt, s’ha denunciat reiterades vegades a les reunions encarregades de tractar aquest tema, però la solució no arriba.

Ja fa dos anys que estem esperant que es resolgui però el problema persisteix, estem parlant de la comunicació de les patrulles policials amb la nostra central de Guàrdia Urbana, així com el propi enllaç entre els agents. Es un tema que cal resoldre, ja que afecta directament  a la seguretat de tots els agents.

Altres temes que es van comentar era la climatització dels vestuaris, tampoc esta resolt, es produeixen temperatures superiors als 30º en el seu interior.

Demanem a l’equip de govern que al fer declaracions a la premsa es faci des del rigor que calen en aquestes qüestions de seguretat, fins que el tema estigui resolt i no fer anuncis de propaganda.

Estem a 6 de juliol de 2016, i les comunicacions continuen sense funcionar correctament, tot i que ja farà dos anys que estem a la nova Comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Es vital pels agents de servei, per la seva seguretat i la de la resta de la ciutadania, que les comunicacions funcionin d’una vegada de manera satisfactòria.

 





Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es