Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

DIVENDRES NEGRES. FEM VISIBLE LA NOSTRA PROTESTA.
27 Febrer 2013

Concentració de les i els empleats públics a la Rambla Nova estàtua dels Despullats.


Divendres, 1 de març de 2013

de 11h a 11:30h

Ho han de notar. Ho han de veure.

Fem visible la nostra protesta.

 

Aprofita 5 o 10 minuts del teu descans per donar suport.

Convoca:
Assemblea de delegats i delegades de la funció pública de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre, de la qual ASEMIT en forma part.

 

DIVENDRES NEGRES


En reunió del passat 21 de febrer l'Assemblea va decidir continuar amb els Divendres Negres cada divendres primer de mes, com a senyal de dol dels treballadors i treballadores de les Administracions Públiques, vestits de negre, per mostrar el rebuig a les polítiques antisocials i a les retallades dels seus drets que divendres a divendres venen imposant tant el Govern Central com el Govern Autonòmic.

És un petit gest contra la degradació que estan patint els serveis públics, la seva imatge i el seu treball, i contra les continues agressions que estan rebent directament des dels governs, fent-los responsables de l'actual situació de crisi.


ASEMIT i altres organitzacions sindicals ens afegim a aquesta iniciativa que s'està fent arreu de tot l'Estat i esperem que els propers divendres encara serem molts i moltes més.


Novament planeja sobre nosaltres l'amenaça de la retallada de les pagues extres, mentre el Govern Central prepara una llei de reforma de l'administració local que ens afectarà de ple.

 

Fem visible la nostra protesta





Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es